‘Buitenlevenmarkt’ in Nationaal Park De Hoge Veluwe Zat. 16 Okt.’21

zaterdag 16 oktober 2021

Van 11:00 tot 17:00

Locatie : Houtkampweg, Otterlo

Kies een optie hieronder om uw tarief te tonen:

 45,00 59,00

Wissen
⇧ Kies het gewenste aantal kramen of grondplaats plekken
(Bij de volgende stap kunt u desgewenst extra meters grondplaats selecteren)

Op de “Buitenlevenmarkt” kunnen bezoekers terecht voor eerlijke producten uit de bredere regio voor in en om huis.

De markt vindt plaats bij het bezoekerscentrum van “Park De Hoge Veluwe” (De groene schatkamer van Nederland).

Bezoekers kunnen kennismaken met standhouders die passie hebben voor wat ze verkopen.  Niet strikt Bio- of Fairtrade, maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal.       Hier beleeft het publiek het echte “Buitenleven gevoel”.

Op de “Buitenlevenmarkt” kopen de mensen niet alleen een kledingstuk of een stuk kaas, maar beleven zij ook; de bevlogenheid van de standhouders; de ruggengraat van de markt.

Bezoekers kunnen tussen het fietsen en wandelen door genieten van eerlijke food- en non-foodprodukten. Er is plaats voor: buitenlaarzen, hoeden, tuinhaarden, buitenkeukens, bloemen en planten, zeep, streekprodukten, tuinmeubilair, boeken/Cd’s , decoratie, kaarsen, artikelen voor huisdieren, tuinhuisjes, huiden of leer, omslagdoeken, huiden […]

 

Standhouders kunnen zich inschrijven via www.mmp-forum.nl  / Bellen of mailen (info@mmp-forum.nl) kan natuurlijk ook ! Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u per @-mail van ons een bevestiging.                                                                                 Tot ziens in op Park Hoge Veluwe!