Evenement laten organiseren

Wilt u ook een markt, braderie of ander evenement laten organiseren? Wij nemen het graag voor u uit handen! Wij organiseren onder andere Ambachtenmarkten, Boekenmarkten, Braderieën, Brocante markten, Hobby- en creamarkten, Jaarmarkten, Kerstmarkten, Kindermarkten, Kunstmarkten, Standwerker concoursen en Themamarkten. Daarnaast organiseren wij ook bedrijfsevenementen, zie daarvoor www.musicmill.nl.

Wilt u een braderie in uw buurt? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar de mogelijkheden om een braderie in uw buurt te organiseren. Hulp nodig bij het organiseren van een braderie? Ook dan kan u contact met ons opnemen. Kijk voor de braderieën die we organiseren in onze agenda. Staat er een braderie niet tussen? Laat het ons weten.

Ook organiseren wij de jaarlijkse Boekenmarkt in Veenendaal.
Hier  verwachten we een hoge opkomst van publiek omdat er vele activiteiten worden geboden, zoals: een standhouders concours, entertainment alsook de reguliere zaterdag markt.

Op Koningsdag organiseren wij wederom in samenwerking met de Stichting Oranjedag Veenendaal de “Oranjemarkt”.
Deze wordt gehouden in de Klaas Katerstraat en de Frans Halslaan te Veenendaal. De Oranjemarkt komt in een “verbindingsroute” (lees “Oranjeroute”) te liggen tussen twee evenementen-concentraties die jaarlijks zéér druk bezocht wordt vanuit de regio en waar vele feestelijke attracties gratis aangeboden worden.