Over ons

Wim van der Stelt is op 1 mei 2015 gestart met “Forum Events”, heden “MMP Forum” genoemd.

Van der Stelt vertelt dat het succes van Forum Events te danken is aan een uitgekiende marktstrategie die moest leiden tot, voor zowel de standhouders als het publiek, betere markten. Wim heeft al ruim 30-jaar een organisatiebureau “Music Mill Productions” gericht op B2B-events, zoals : bedrijfsfeesten, jubilea, incentives, productintroducties etc. In het relatiebestand staan grote namen als : Sara Lee, Reaal (v/h Hooge Huys Verz)., Peek Traffic, Shell Nederland, KLM (zie: www.musicmill.nl).

Vanuit de werkzaamheden voor dit organisatiebureau ontstond een brug naar meerdere activiteiten. Stichting Oranjedag Veenendaal verzocht een, op een professioneel geschoeide organisatiestructuur,  Oranjemarkt in het stadscentrum van Veenendaal te gaan organiseren.

Gesepareerde braderieën werden omgebogen naar een gemixeerde braderie van professionele- en particuliere standhouders die inmiddels elk jaar zo’n 130 kramen telt.
Deze aanpak leidde tot groot succes.

Door dit succes kwamen vanuit het City Management steeds meer aanvragen om stadsbraderieën te organiseren. Door de enorme toename aan werk dekte de vlag van het organisatiebureau de lading niet meer en kwam Wim voor de keuze te staan de organisatie van braderieën te stoppen of voor de organisatie van markten een aparte organisatie op te richten. Dit werd Forum Events.

In het plan van aanpak wil Forum Events, in de trend van het nieuwe winkelen, standhouders die ook een webshop exploiteren, gelegenheid geven hun artikelen op de markt visueel te presenteren. Hierdoor kunnen de standhouders persoonlijk kontakt maken met hun vaste clientèle alsook shoppend publiek. Met dit idee verwacht Forum Events een nieuwe impuls te geven aan de kwaliteit van markten en braderieën.

Forum Events heeft goede kontakten met Citymanagements en Winkeliersverenigingen voor de organisatie van: Stadsbraderieën, Boekenmarkten, Brocante- en Kunstmarkten, Jaar- en Themamarkten. In meerdere gevallen bestaan er speciale wensen m.b.t. feestelijkheden, bijvoorbeeld: een Winkeliersactie met accent op het Winkelcentrum. Hierbij wordt een volledige service geboden aan: planning, volledige organisatie en uitvoering.