Beste standhouder, aan de huidige gevoelstemperatuur zou je het niet zeggen, maar de Lente komt in zicht en gaan we richting het nieuwe braderieseizoen.

Hoge Veluwemarkt.

De “Hoge Veluwemarkt” staat opgebouwd nabij het bezoekerscentrum van Park De Hoge Veluwe. Gedurende de periode April t/m december’22 vindt de markt plaats op elke 1e + 3e zaterdag van de maand. De markt is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park, namelijk: Otterlo, Hoenderloo of Schaarsbergen. Bij het Parkpaviljoen t.o. de markt is gelegenheid voor een consumptie […] te gebruiken of een van de bekende witte fietsen gratis te huren. Nationaal Park De Hoge Veluwe is een van de populairste toeristische bestemming in Midden-Nederland, met meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar.

De markt:

Voor: jong en oud, binnen- en buitenshuis, sportief- of actief is er van alles te koop.            

Zie voor de 1e- 3e zaterdagmarkt – op Nationaal Park De Hoge Veluwe – onze marktagenda op www.mmp-forum.nl

Vrijdag 26 Augustus Heidedagbraderie Otterloo. Tijdstip 13:00 – 18:00 uur.

De Heideweek is een feestweek en één van de grootste evenementen van Gelderland. Tijdens de bloeitijd van de heide vinden er verspreid over alle dorpen van de gemeente Ede (in dit geval Otterlo) meer dan 70-evenementen plaats. Of je het nu bij kijken houdt of enthousiast meedoet, iedereen is welkom en gezelligheid is gegarandeerd!

Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld genieten van een kleedjesmarkt en kindermiddag voor de kleinere onder ons, Heidehoogheden, afsluitend met een feestavond in de tent.

Zaterdag 17 December’22 Kerstmarkt Rhenen. Tijdstip 10:00 – 17:00 uur.

De dagen rondom kerst en Nieuwjaar zijn elk jaar speciale gebeurtenis die bij vele consumenten de sfeervolste hoogtepunten van het jaar zijn. Op zaterdag 17 december’22 wordt er flink uitgepakt in het centrum van Rhenen. Op het Frederik van de Paltshof komen tientallen sfeervolle feeëriek verlichte kramen te staan. De kersttijd staat centraal, alles wat te koop wordt aangeboden ademt de sfeer van het komende kerstfeest. Er rijdt een heuse arrenslee door het centrum en voor de jeugd is er veel te beleven, van een Kunstijsbaan met een authentieke Koek & Zopie-stand tot een levende kerststal. Naast al het moois, dat te koop wordt aangeboden, of waarmee gespeeld kan worden, kan men ook genieten van diverse zanggroepen. Zij verzorgen sfeervolle optredens op een podium in het centrum van de stad en zij trekken eveneens door het centrum om op straathoeken en pleinen mooie vocale kerstliederen ten gehore te brengen.

Donderdag 27 april’23 Koningsbraderie Veenendaal. Tijdstip van 10:00 – 17:00 uur.

De Koningsbraderie te Veenendaal (ooit begonnen met een poppenkast) organiseren wij al meer dan 25-jaar en is gegroeid vanaf een kleedjesmarkt naar een volwaardige professionele braderie met jaarlijks circa 135 standhouders.

De Koningsbraderie ligt in een “verbindingsroute”, tussen twee evenementen-concentraties, die lokaal en vanuit de regio, druk wordt bezocht (± 25.000 bezoekers -bron VVV-) en waar vele feestelijke attrakties, voor groot en klein, gratis worden aangeboden.

Rekening houdend met branchering kunnen allerlei soorten branches voor deze, oergezellige, markt zich aanmelden.

Uitziend naar een plezierige samenwerking zien wij uw inschrijving(-en) belangstellend tegemoet.

Met vriendelijk groet, Wim van der Stelt h/o MMP-Forum Events.

www.mmp-forum.nl